Volg Vereniging Ugchelensbelang

Volg JUBugchelen

Word lid!

Over ons

Opgericht in 1912 zijn wij al meer dan 100 jaar dé vereniging van Ugchelen voor jong en oud! Samen met onze leden houden wij Ugchelen leefbaar,  gezellig en aantrekkelijk! Dit doen wij door leuke activiteiten te organiseren voor alle leeftijden.

Doelstelling van de vereniging

De doelstelling die wij als vereniging al 100 jaar uitdragen is om bij te dragen aan een goed sociaal saamhorigheidsgevoel in ons dorp. De vereniging wil zich inzetten voor alle inwoners van Ugchelen, jong en oud, om het dorp leefbaar en gezellig te houden waar het aangenaam verblijven is.

Wij willen dit doel te bereiken door:

5

Het houden van bijeenkomsten;

5

Het organiseren van evenementen;

5

De exploitatie van ons dorpshuis;

5

Het nemen van overige maatregelen om ons doel te bereiken.

Wij werken samen met Ugchelen Plaza en de Dorpsraad Ugchelen. Ook met de andere verenigingen op sportief of cultureel gebied onderhouden wij goede contacten net als met de kerken en de brandweer in ons dorp. De regels en afspraken die voor de vereniging gelden staan in onze: Statuten & Huishoudelijk Reglement

 

Ontdek de voordelen van het lidmaatschap

N

Leuke activiteiten voor jong & oud

N

Activiteiten van ons dorpshuis tegen kostprijs

N

2 keer per jaar een nieuwsbrief

Ugchelen is een eigenzinnig dorp in het prachtige natuurgebied De Veluwe. Bij een dorp met een eigen vlag en volkslied hoort een sterke vereniging die het unieke en sportieve dorpse karakter in ere houdt en een eigen dorpshuis dat het bruisend hart is van onze leden en van vele verenigingen in Ugchelen. Wij zijn trots om hier te wonen en samen aansprekende activiteiten te doen voor jong en oud. Al ruim 1.000 leden gingen je voor.

Voor slechts € 1,05 per maand draag je bij om Ugchelen leefbaar, gezellig en aantrekkelijk te houden. Nog geen lid? Rechts bovenin kun jij je met de knop ‘Word lid’ gemakkelijk aanmelden.

Naar de inhoud springen