Karhulstraat|Voorhoevestraat

Hallo Sokkenbuurter,

Wat fijn dat je hebt aangegeven mee te willen doen aan onze kerstboomactiviteiten. We zijn druk bezig met de organisatie van dit spetterende evenement. We willen jullie graag op de hoogte houden van waar we staan.

Het aanmelden liep als een speer. 94 volwassenen en 7 kinderen hebben zich aangemeld voor het eten van wildzwijn en zuurkool. We hadden gerekend op een man of 50, dit is dus wel een beetje meer.

Op de parkeerplaats bij De Sok hadden we 50 tot 60 personen prima kwijt gekund, maar 101 wordt een beetje veel. Omdat het waarschijnlijk rond 9 december geen 22 graden meer is, zal enige beschutting toch gewenst zijn, en met 3 partytentjes van 20 vierkante meter kunnen we nu niet meer uit. Daarom willen we kijken of we het eetfeest niet kunnen verplaatsen naar het voetbalveldje waar we deze zomer ook van die heerlijke pizza’s hebben kunnen smullen.

Maar… dan hebben we wel een flinke tent nodig, en dat kost de nodige centen. Daarom heeft het comité subsidie aangevraagd bij de gemeente voor het huren van zo’n tent. We wachten af of we dat krijgen. Mocht dat niet het geval zijn, dan gaan we op zoek naar een andere oplossing.

23 mannen hebben zich opgegeven voor het ophalen van de boom. Perfect, met zoveel mannen zouden we zelfs een boom van 20 meter kunnen kappen en vervoeren, maar die past niet in het gat bij de Sok. Zo’n boom hadden we al wel gevonden, maar we hebben toch besloten dat deze te groot was. Daarnaast was deze boom aan één kant een beetje te kaal. We zijn dus nog steeds op zoek naar een boom tussen de 8 en 10 meter hoog. Staat er een bij jou in de tuin waar je wel vanaf wilt, of weet je er een te vinden, reageer dan op deze mail.

23 mannen en vrouwen hebben zich ook opgegeven om te helpen. Aan het “mannen en vrouwen” kun je wel opmaken dat het niet dezelfde 23 zijn als in de vorige alinea. Bij het in de komende weken uitwerken tot in detail van het evenement zullen er ongetwijfeld klussen en klusjes opduiken waar we jullie hulp uitstekend kunnen gebruiken.

Jullie zien het, er wordt hard gewerkt om dit evenement gestalte te geven. Samen met jullie gaan we er iets leuks en onvergetelijks van maken. Nogmaals hartelijk dank voor jullie aanmelding en we zien ernaar uit jullie te ontmoeten bij een lekker stukje wildzwijn van het spit en een bordje zuurkool.

We houden je op de hoogte. Over 14 dagen weten we meer en krijgen jullie de volgende nieuwsbrief.

Nog niet aangemeld voor deze mooie activiteit dan kan dat hieronder:

Ga naar de inhoud