Karhulstraat|Voorhoevestraat

it giet oan!!

Beste Sokkenbuurters,

We hebben geweldig nieuws! We hebben niet alleen een prachtige tent gehuurd voor ons aankomende feest op 9 december, maar we hebben ook dé perfecte kerstboom gevonden. De voorbereidingen zijn in volle gang, en we kunnen niet wachten om samen met jullie de kerstsfeer in te luiden. Het belooft een onvergetelijke dag te worden!

Kerstboom halen.

De festiviteiten beginnen op zaterdag 9 december om 7:00 uur met een heerlijk ontbijt in “Le Garage” bij Ton Pol, Karhulstraat 2B. Dit gezellige plekje staat bekend als het startpunt voor ervaren kerstboomhalers. Het eenvoudige ontbijt en de warme sfeer zetten meteen de toon voor een onvergetelijke dag.

Hier is het programma voor de ochtend:

  • 7:00 uur: Ontbijt in “Le Garage,” Karhulstraat 2B.
  • 7:30 uur: Onder begeleiding van onze lokale gids maken we een prachtige wandeling naar de kerstboom die speciaal voor onze buurt bestemd is.
  • 9:30 uur: Samen de boom neerhalen en inladen.
  • 10:00 uur: Terugwandelen naar de gezelligste buurt van Ugchelen.
  • 11:00 uur: Gezamenlijk de kerstboom opzetten in de Sokkenbuurt bij het beeldje van de Sock.
  • 12:00 uur: De boom voorzien van verlichting
  • 13:00 uur Afsluiten met een laatste borreltje of fris.

 

Wild Zwijn van het spit eten

 

Na een ochtend vol activiteiten nodigen we jullie uit voor een feestelijk wildzwijn-diner om 18:00 uur bij de tent op het veld achter de Karhulstraat. Jullie zijn vanaf 17:30 uur van harte welkom.  Bij ontvangst staat een glaasje glühwein voor jullie klaar.  Vergeet niet om je eigen drinken mee te nemen, zodat we samen kunnen proosten op de gezelligheid en de feestdagen.

Voor degenen die hebben opgegeven te willen helpen, volgt nog nadere informatie.

Aan de kleintjes hebben we natuurlijk ook gedacht: patat, frikandellen, en verse appelmoes staan voor hen klaar.

En dan nu, het moment waar wij met velen naar uitkijken, het feestelijke menu:

Voorgerecht:

  • Verse romige mosterdsoep geserveerd met oerbrood en roomboter.

Hoofdgerecht:

  • Wildzwijn van het spit, geserveerd met Elzasser zuurkool en een gepofte aardappel gevuld met verse roomkaas en pepersaus. Het wildzwijn wordt begeleid door jachtsaus en diverse salades.

Nagerecht:

  • Vers appelgebak met slagroom en vanillesaus.

Laten we samen genieten van de gezeligheid van de Sokkenbuurt, de geur van kerstbomen en de heerlijke smaken van het seizoen. We hopen jullie allemaal te zien op deze bijzondere dag!

Binnenkort vind u de uitnoodiging in uw brievenbus!

Met vriendelijke groet,

Het Kersboom halen organisatiecomité

Ga naar de inhoud