De Sokkenbuurt|Karhulstraat en Voorhoevestraat|In Ugchelen

Kerstboom halen

Kerstboom halen met de Sokkenbuurt

Dat was natuurlijk niet echt wat een Kerstfeest zonder een mooie grote kerstboom op de hoek van de Karhulstraat en de Voorhoevestraat, bij ons oude vertrouwde beeldje van de Sock. Op het buurtfeest hebben een paar kerels daarom de koppen bij elkaar gestoken met de bedoeling om dat voor dit jaar te veranderen. Daarom dit evenement  want we willen graag van 9 december 2023 een onvergetelijke dag te maken.

Hoe ziet dat eruit.

We beginnen op zaterdag 9 december met een ontbijtje in de garage van Ton Pol aan de Karhulstraat rond een uurtje of zeven en gaan daarna op pad. Er hebben zich 23 mensen aangemeld dus een mooie groep. Na een wandeling van een achttal kilometers wordt de boom geveld op een kar geladen en opgezet in onze buurt bij het beeldje van de Sok. De kosten om mee te doen zijn € 10,-.

Wild zwijn eten met Zuurkool.

Tegen een uurtje of 17:00 uur als de kerstboom al staat te stralen op de bij de Sok, organiseren we een gezellige buurtsamenkomst, met een heerlijk etentje bestaande uit zuurkool en wild zwijn van het spit. Iedereen die in onze prachtige Sokkenbuurt woont is van harte welkom. De kosten hiervoor zijn voor volwassenen ongeveer € 15,- en voor kinderen die nog de basisschool bezoeken € 5,-.

 

Ga naar de inhoud